3G Handy Jammers

3G Handy Jammers

High Power fjernbetjening 3G Mobiltelefon Jammer Mobiltelefon signal jammer for helt at stoppe alle disse irriterende mobiltelefonopkald, med en typisk rækkevidde på 30 meter. Denne mobiltelefon signal jammer vil stoppe signaler på DMA, GSM, DCS og 3G bands uden at forstyrre andre ...

Produktdetaljer

High Power fjernbetjening 3G Mobiltelefon Jammer

Mobiltelefon signal jammer for helt at stoppe alle disse irriterende mobiltelefon opkald, med en typisk rækkevidde på 30 meter. Denne mobiltelefon signal jammer vil stoppe signaler på DMA, GSM, DCS og 3G bands uden at forstyrre enhver anden elektronisk enhed, og med høj og lav indstilling, kan du ændre, hvor langt jamming dækningen vil være. Dette er en perfekt enhed til alle de områder, der kræver stille, herunder mødelokaler, museer, teatre, kirker, klasseværelser, andis designet til enten at blive brugt på bordplade eller ubemærket placeret onceilings.

Et godt element til fred og ro, og tilgængelig til super lav engrospris.

specifikationer

■ Mobiltelefonsignal fastklæbet: CDMA, GSM, DCS, PHS, 3G

■ Isolerende signalbåndbredde

- CDMA: 850 - 894Mhz

- GSM: 925 - 960Mhz

- DCS: 1805 - 1880Mhz

- PHS: 1900 - 1990Mhz

- 3G: 2110 - 2170Mhz

■ Typisk Jamming Radius: 5 - 30 Meter

■ Maksimal udgangseffekt: 10W (høj indstilling), 7W (lav lav indstilling)

■ Antennegennemgang: 3 dBi

■ Arbejdstemperatur: -10 ~ +40 ° C

■ Strømkilde: DC 5V

Produkt noter

■ DCS = CDMA 1990

■ Passiv køling (helt stille)

■ Justering af høj / lav jammingområde

■ Tabletop eller loftmontering

Indhold i pakken

■ Mobile Phone signal jammer

■ Fjernbetjening

■ Brugervejledning

■ 4 x antenne

■ Strømadapter

Produktanmeldelser:

1.Fast forsendelse. Fremragende produkt. Jeg var tilfreds med levering og kommunikation og pris. Bare håber det er holdbart.

2. Jeg har brug for at vide, om jeg køber denne vare, kommer den til mig i usa og vil den blokere ved lange rasercelle signaler

3. Jeg vil købe en CELL PHONE JAMMER. Jeg vil gerne vide, om det ville være muligt at sende mig denne enhed af Hong Kong Post. Hvis det er muligt, vil jeg gerne have den samlede værdi, der er angivet på produktbeskrivelsen på pakken inklusive fragt, kommer som et COMERCIAL PRØVE eller en GIFT lavere end U $ 40,00. Det er fordi i Brasilien er toldafgiften fri, når den samlede pris er lavere end U $ 40,00.

4.Kan jeg have noget jammerarbejde langt over 30 meter

5.I'm butiksholder, og denne jammer sælges godt i min butik, jeg vil holde bestilling her. Tak for den betydelige service.


Et par af:Bil Signalblokkere Næste:4G Cell Phone Signal Blockers

Undersøgelse